Opleidingen

Opleidingen


Autorijschool Falke is uitgegroeid tot Rijschool Falke, ons team beschikt over vriendelijke en gedreven instructeurs die u opleiden in diverse categorieën.

Voor welke opleidingen kunt u bij ons terecht?

Auto

Voor een gedegen opleiding tot autobestuurder kunt u bij Rijschool Falke terecht.
Al onze instructeurs beschikken uiteraard over de benodigde geldige papieren om in zijn/haar categorie de juiste opleiding met de kandidaat samen tot een goed eind te brengen.
Rijschool Falke, het juiste adres voor een vlotte en plezierige opleiding naar het felbegeerde autorijbewijs.

Motor

Sinds 1989 heeft Falke zich ook gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen.
Met deskundige motorinstructeurs zullen wij u tot een goede en veilige motorrijder opleiden.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook humor en plezier zorgen ervoor dat u samen met uw instructeur in een korte tijd met een glimlach op uw gezicht de eindstreep zult halen. Kijk nu naar onze motoropleiding.

Aanhangwagen

In de loop der jaren is de interesse gegroeid om ook kandidaten op te leiden tot een E achter B rijbewijs, tevens kunnen wij mensen met een caravan enige trucjes aanleren om op een veilige manier hun vakantie zonder deuken en ongemakken te beginnen.
Wat is er nou niet prettiger om een vakantie zonder stress aan te vangen?
Na onze cursus zet u uw tijdelijke huis zonder problemen op het kleinste plekje neer zodat u met volle teugen van uw welverdiende vakantie kunt genieten.

Bromfiets

Onze Minister heeft enige jaren geleden bedacht dat een aspirant bromfietsrijder niet zonder enige praktijkleservaring de weg op kan.
Rijschool Falke verzorgd deze praktijk lessen en ook voor je theorielessen kan je bij ons terecht, wij zullen je op een vlotte en plezierige manier op je je examens voorbereiden.
Zoals onder het kopje ‘bromfiets’ te lezen is, stellen wij veiligheid voorop.
Op een prettige en leerzame manier zullen wij jou ‘flierefluitend’ naar het felbegeerde rijbewijspasje begeleiden.

Nieuw: Nu ook lessen met automaat!